• English (United Kingdom)
  • Hungarian (formal)
  • Română (România)
 
Despre noi PDF  | Imprimare |

Firma ART PROGRAM a fost înfiinţată în 2004 şi este o companie în plină dezvoltare, care activează în domeniul IT – Software, acoperând o arie largă de activităţi, de la consultanţă de specialitate, dezvoltare şi testare software, soluţii personalizate (programe la comandă) până la implementare, cursuri de iniţiere şi soluţii “la cheie”.

Echipa noastră, compusă din 15 programatori de înaltă calificare, având cunoştinţe la zi în domeniul technologiei informaţionale, asigură clienţilor servicii IT de cea mai bună calitate. Având cunoştinţe aprofundate în numeroase domenii a industriei IT, echipa noastră este partenerul ideal tuturor celor care au nevoie de profesionalism combinat cu creativitate si dinamism la preţuri central europene.

Scopul nostru este de a asigura servicii de dezvoltare software, consultanţă, depanare software şi soluţii IT complete, în aşa fel încât clienţii noştri să ne considere nu doar un simplu executant ci partener, chiar şi după terminarea proiectului.

Principala noastră preocupare o reprezintă dezvoltarea şi testarea programelor informatice personalizate tip „custom design” (software la comandă), folosind cele mai moderne limbaje şi tehnologii (Java, .NET, Oracle, Siebel, etc).

Activitatea noastră este orientată în principal spre aplicaţii industriale, în special pe piaţa telecomunicaţiilor, dar avem o experienţă vastă şi în domeniul bazelor de date şi în consultanţă.

De asemenea, efectuăm testarea completă a diferitelor aplicaţii dezvoltate de terţi, împreună cu elaborarea documentaţiei tehnice şi a manualelor de utilizare.

Punem un accent deosebit pe management-ul proiectului, ceea ce înseamnă că avem în vedere permenent finalitatea şi obiectivele propuse. Comunicarea este cheia în relaţia dintre Art Program şi clienţii noştrii cu care suntem într-o strânsă colaborare.

 
 
 
J0182860.JPG