• English (United Kingdom)
  • Hungarian (formal)
  • Română (România)
 
Rólunk PDF  | Nyomtatás |
Az ART PROGRAM egy 2004-ben létrehozott, dinamikusan fejlõdõ magáncég, amely elsõsorban a szoftver-fejlesztés területén fejti ki tevékenységét. A szaktanácsadás, program-tesztelés, testreszabott megoldások, rendszer-bevezetések egyaránt cégünk profiljába tartoznak.

Kiváló, naprakész szaktudással rendelkező fejlesztőcsapatunk révén minden ügyfelünknek minőségi informatikai megoldásokat tudunk nyújtani. Alkalmazottaink, akik komoly szaktudással rendelkeznek a számítástechnika és programozás számos területén, ideális partnerek minden olyan ügyfél számára, akik profizmust és innovációt szeretnének - közép-európai árakon.

Célunk, hogy olyan komplett szolgáltatásokat nyújtsunk , melyek révén az ügyfeleink nemcsak egyszerű kivitelezőnek, hanem hosszú távú partnernek tekintsenek egy-egy projekt befejezése után is.

A legfontosabb feladatunk egyénileg testreszabott informatikai programok tervezése és megvalósítása a legmodernebb programzási nyelveket és technológiákat használva (Java, .NET, Oracle, Siebel, stb). Ügyfeleink igényeit felismerve nearshore/offshore, valamint outsourcing szolgáltatásokat is kínálunk.

Elsősorban vállalati, ügyviteli szoftvereket készítünk, mindenekelõtt távközlési és biztosítási cégek számára, de nagy tapasztalattal rendelkezünk az adatbázis-építés és -kezelés terén is.

Mások által fejlesztett alkalmazások teljes tesztelését is végezzük, melyhez a műszaki dokumentáció és a felhasználói kézikönyv elkészítését is vállaljuk.

Mind ügyfeleinkkel, mind együttműködő partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri viszony kialakítására és fenntartására törekszünk.
 
 
 
J0285105.JPG